Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο όχημα, το οποίο δεν διαθέτει οροφή, ούτε πόρτες, είναι διθέσιο και τροφοδοτείται από ένα καινοτόμο ηλεκτρικό σύστημα, θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο, που ανοίγει τις πύλες της στις 23 Οκτωβρίου, η ιαπωνική φίρμα.

Το concept ονομάζεται MI-Tech και περιγράφεται από τη Mitsubishi ως ένα τετρακίνητο SUV που προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε κάθε τερέν και σε όλες τις συνθήκες. Περισσότερο, βέβαια, θυμίζει υπερυψωμένο διθέσιο roadster, με το αμάξωμα να είναι κατασκευασμένο από προηγμένα υλικά, όπως το carbon. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες – έναν σε κάθε τροχό – και μία γεννήτρια αεροστροβίλων που λειτουργεί ως τουρμπίνα και παρέχει ενέργεια στα ηλεκτρικά μοτέρ.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα νεότερης γενιάς συστήματα υποστήριξης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι αυτό της υποβοήθησης MI-Pilot που αναλαμβάνει τον έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση πρόσκρουσης και το HMI (human machine interface), το οποίο προβάλλει πληροφορίες επαυξημένης πραγματικότητας στο παρμπρίζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης