Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας γενιάς του Outlander, ενός αυθεντικού SUV με υψηλές εκτός δρόμου ικανότητες και plug-in hybrid σύστημα κίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 16 Φεβρουαρίου, δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών κι ένα βίντεο από τις off-road δοκιμές.

Το ιαπωνικό μοντέλο, ένα από τα πιο δημοφιλή plug-in υβριδικά στον κόσμο, έχει αλλάξει φιλοσοφία όσον αφορά στην αισθητική, φέρει πιο ποιοτικό, απλό και σύγχρονο εσωτερικό και εφοδιάζεται με το ολοκαίνουριο σύστημα τετρακίνησης Super All-Wheel Control, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί σε κάθε είδους επιφάνεια χωρίς πρόβλημα.

Plug-in hybrid και τετρακίνητο. Η Mitsubishi κάνει λόγο για ένα «δοκιμασμένο να είναι σκληρό» όχημα, το οποίο δεν κολλάει σε λάσπη, χιόνι, χαλίκι και νερό. Είναι κατασκευασμένο για να περνά με άνεση τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη, ωστόσο, όπως έχει διαρρεύσει, τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με την μπαταρία να προσφέρει αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 70 χιλιόμετρα.

Αυθεντικό 4X4 που περνά από τα πιο δύσκολα σημεία.

 

 

Κυκλοφόρησε στο… Instagram το νέο Mitsubishi Outlander

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης