To 308, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014», συνεχίζει με επιτυχία την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά, με τις πωλήσεις το περασμένο έτος να φθάνουν τις 219.000 μονάδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι έχουν περάσει τρία χρόνια από το λανσάρισμά του, η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γηραιά ήπειρο, με τη γραμμή παραγωγής να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα 55 αυτοκίνητα την ώρα ή 1.157 αυτοκίνητα ημερησίως. Η σπορ σειρά GT Line και οι πανίσχυρες εκδόσεις GT και GTi με την υπογραφή της Peugeot Sport έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στο μοντέλο.

Πρόσφατα, η Peugeot προχώρησε σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα τεστ, προσκαλώντας  80 δημοσιογράφους από 21 διαφορετικές χώρες στο Τεχνολογικό Κέντρο του Belchamp για να δοκιμάσουν ορισμένα 308 που έχουν διανύσει πολύ υψηλό αριθμό χιλιομέτρων. Στόχος ήταν να εξακριβώσουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημοσιογράφοι είχαν στη διάθεσή τους αυτοκίνητα που γράφουν στον χιλιομετρητή από 40.000 έως 120.000 χλμ. και ανήκουν σε ιδιώτες. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, με την ποιότητα των οχημάτων να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, η γαλλική φίρμα θέλησε να επιβεβαιώσει έμπρακτα τις προδιαγραφές κατασκευής των προϊόντων της και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Peugeot 308


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης