Το μεγάλο πολυτελές sport sedan της βρετανικής φίρμας, αναβαθμίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια, αποκτώντας παράλληλα και έκδοση Autobiography.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τωρινή γενιά της XJ, παρότι λανσαρίστηκε το 2009 και ανανεώθηκε στο τέλος του 2013, υπέστη ένα ακόμα facelift από τους ανθρώπους της Jaguar, προκειμένου να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική της πορεία. Αυτή τη φορά, οι σχεδιαστές της εταιρείας, τοποθέτησαν μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα, νέα φώτα ημέρας LED, απολήξεις της εξάτμισης και εισαγωγές αέρα με χρωμιωμένα στοιχεία.  

Επίσης, εμπλούτισαν τη γκάμα του μοντέλου με καινούργια χρώματα και προηγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως το All Surface Progress Control, που διαχειρίζεται την ελκτική πρόσφυση και προσφέρει καλύτερη απόκριση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες, υπάρχει ο καινούργιος V6 turbodiesel απόδοσης 306 ίππων, με εκπομπές ρύπων στα 149 γρ./χλμ., ο τετρακύλινδρος βενζίνης 2.0 λίτρων με τους 240 ίππους, ο V6 3.0 turbo των 340 ίππων και σύστημα τετρακίνησης, καθώς και η κορυφαία έκδοση R-Sport με τον V8 5.0 λίτρων των 550 ίππων.

Για τους πιο απαιτητικούς, είναι διαθέσιμη πλέον και η έκδοση Autobiography, με ζάντες 20 ιντσών, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, φωτιζόμενα μαρσπιέ, δερμάτινη επένδυση οροφής, καπιτονέ δέρμα στα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις, λειτουργία μασάζ στα πίσω καθίσματα, οθόνες 10,2 ιντσών στα προσκέφαλα και ξεχωριστό σύστημα ψυχαγωγίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης