Το πρωτότυπο αυτοκίνητο πάνω στο οποίο θα βασιστούν τα μελλοντικά μοντέλα της σειράς C θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, την επόμενη εβδομάδα, η Citroen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Cactus δεν είναι ένα απλό concept, αλλά ένα όχημα που αποτελεί προπομπό και δείχνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η γαλλική φίρμα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων οδηγών, προσφέροντας μοντέρνα εικόνα, λειτουργικότητα και έξυπνες τεχνολογίες. Τα προστατευτικά που βρίσκονται στον προφυλακτήρα και τα πλαϊνά ονομάζονται «Airbump» και είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τις προσκρούσεις με χαμηλές ταχύτητες.

Στο εσωτερικό διακρίνεται το λεπτό ταμπλό, η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και μια μικρότερη πίσω από το τιμόνι, η οποία αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων. Τα εμπρός καθίσματα είναι ενιαία και η πανοραμική οροφή είναι από ειδικό γυαλί που προστατεύει τους επιβάτες από τις ακτίνες του ήλιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς όφελος της οικονομίας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον, το Citroen Cactus τροφοδοτείται από ένα καινούριο υβριδικό σύστημα που ονομάζεται Hybrid Air, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Μέσω της κεντρικής οθόνης ελέγχονται όλες οι λειτουργίες

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης