Ο Horacio Pagani, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας, παρουσίασε μια ακόμα αποκλειστική έκδοση της εντυπωσιακής Huayra η οποία δημιουργήθηκε έπειτα από παραγγελία πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια, η Pagani Automobili κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις μόνο για το χατίρι των εκλεκτών και πάμπλουτων πελατών της. Η τελευταία ονομάζεται Pearl και διακρίνεται για το έντονο μπλε χρώμα του αμαξώματος, το full carbon πακέτο και τα χειροποίητα αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Οι μηχανικοί της ιταλικής φίρμας τοποθέτησαν αεροδυναμικά βοηθήματα από τις Zonda S και Zonda Cinque, όπως την διπλή πίσω πτέρυγα και την εισαγωγή αέρα στην οροφή, εμπρός splitter, νέο ενεργό διαχύτη και γυάλινη οροφή. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε νέα αξεσουάρ και λευκές δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές για το εσωτερικό, με την Pagani να του καλύπτει όλες τις απαιτήσεις με το ανάλογο φυσικά αντίτιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον εξοπλισμό δεν λείπει το προηγμένο ηχοσύστημα της Sonus Faber, με τον V12 6.0 twin turbo κινητήρα της AMG απόδοσης 730 ίππων και 1.000 Nm ροπής, να χαρίζει εκπληκτικές επιδόσεις. Όσο για την τιμή της one off Huayra Pearl, υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης