Όλα στραβά πήγαν στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού της Mercedes για το Μουντιάλ, καθώς προκλήθηκε ατύχημα και τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαφημιστικό σποτ γυριζόταν στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, στη Βόρεια Ιταλία. Πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες, Benedikt Hoewedes και Julian Draxler και οι επαγγελματίες οδηγοί, Nico Rosberg και Parcal Wehrlein.

Τα αυτοκίνητα οδηγούσαν οι δύο τελευταίοι, με τους ποδοσφαιριστές να είναι συνοδηγοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του DTM, Pascal Wehrlein, προσπάθησε να αποφύγει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Nico Rosberg, παρασέρνοντας τον υπεύθυνο ασφαλείας και ένα τουρίστα, πριν καταλήξει εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οδηγοί και οι ποδοσφαιριστές δεν έπαθαν το παραμικρό, αλλά ο τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά. Η Mercedes επιβεβαίωσε το ατύχημα, βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο αθλητικό κέντρο όπου προπονείται η Γερμανική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, συνέβη ένα ατύχημα. Ο Pascal Wehrlein τραυμάτισε δύο ανθρώπους οι οποίοι απροσδόκητα περπατούσαν στην κλειστή πίστα. Οι τραυματίες δέχονται τις ιατρικές φροντίδες και δεν μπορούμε να αναφέρουμε την σοβαρότητα των τραυματισμών. Λυπούμαστε πολύ για το ατύχημα και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρχές για να διαλευκάνουμε τα αίτια του ατυχήματος».


Οι δύο επαγγελματίες οδηγοί, Pascal Wehrlein και Nico Rosberg


Τα αυτοκίνητα καλύφθηκαν αμέσως


Το σημείο όπου συνέβη το ατύχημα


Το ελικόπτερο κατέφθασε αμέσως για να παραλάβει τους τραυματίες

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης