Μπορεί η πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών να έχει περιορίσει στο ελάχιστο τη χρήση του αυτοκινήτου όσο η βενζίνη βρίσκεται στα 2 ευρώ το λίτρο, υπάρχουν όμως μερικοί που βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους άδειους δρόμους με τα πανάκριβα supercars τους.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο δύο ελληνικά supercars πραγματοποιούν «πατήματα» στην Αττική Οδό, πιάνοντας εξωφρενικές (για δημόσιο δρόμο) ταχύτητες, παίζοντας με την φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός ενός μαύρου Audi R8 και μίας Lamborhini Huracan πραγματικά ξεφτιλίζουν τα όρια ταχύτητας του δρόμου και κοντράρονται στην ευθεία, με τα ταχύμετρα να αγγίζουν και τα 260χλμ./ώρα. Φυσικά μιλάμε για δύο πανίσχυρα μοντέλα με 525 και 610 άλογα αντίστοιχα, τα οποία επιταχύνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Ευτυχώς δεν συνέβη κάποιο ατύχημα (αυτή τη φορά τουλάχιστον), όμως ο προβληματισμός είναι τεράστιος. Τέτοιες ταχύτητες σε δημόσιο δρόμο εκτός από παράνομες είναι και επικίνδυνες, βάζοντας σε κίνδυνο όποιον μπορεί να βρεθεί στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης