Η εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων και των κερδών φαίνεται πως έχουν «ανοίξει την όρεξη» των Τσέχων, οι οποίοι ετοιμάζουν νέα χτυπήματα σε κάθε κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από το ολοκαίνουργιο μικρό crossover πόλης και το σπορ πεντάθυρο hatchback – αναμένονται το 2019 – η τσεχική φίρμα έχει στα σκαριά ένα ακόμη νέο μοντέλο.

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα σκίτσα της coupe εκδοχής του Kodiaq με τα διακριτικά GT. Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των SAC (Sports Activity Coupe), έχει μήκος 4,63 μέτρα, ύψος 1,65μ. και μεταξόνιο 2,79μ. Η αισθητική του είναι ξεκάθαρα σπορτίφ, με την κεκλιμένη οροφή, το τονισμένο πίσω τμήμα, τα μυώδη φτερά και τις μεγάλες ζάντες, να κλέβουν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι τροποποιήσεις σε σχέση με το συμβατικό Kodiaq εντοπίζονται στα καθίσματα, στο τιμόνι και στα διακοσμητικά. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος TSI κινητήρας βενζίνης απόδοσης 186 και 220 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG και τετρακίνηση.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Kodiaq GT θα γίνει στην επερχόμενη έκθεση της Κίνας, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αρχικά από την τοπική αγορά. Στην Ευρώπη δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Kodiaq


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης