Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα της νέας AMG A45, το πιο ισχυρού, γρήγορου και απολαυστικού αυτοκινήτου κατηγορίας hatchback που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την εποχή, οι μηχανικοί της Mercedes πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring. Το αυτοκίνητο που δοκιμάζεται έχει ελάχιστο καμουφλάζ και, όπως φαίνεται από τις εικόνες, πρόκειται για την έκδοση λανσαρίσματος A45 Edition One. Η συγκεκριμένη φέρει βελτιωμένο αεροδυναμικό bodykit και αποκλειστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το γερμανικό στρατόπεδο, το μοντέλο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την απλή και τη S. Αμφότερες τροφοδοτούνται από τον δίλιτρο turbo κινητήρα, με τη βασική έκδοση να αποδίδει 387 ίππους και την ισχυρότερη 421 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ δεν λείπει το «έξυπνο» σύστημα τετρακίνησης και το «Drift Mode» για ατελείωτες στιγμές κίνησης με το πλάι. Επίσης, αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πολυμέσων MBUX με τις μεγάλες οθόνες, περιλαμβάνοντας επιπλέον εφαρμογές και λειτουργίες, όπως το sport mode.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης