Τον άμεσο ανταγωνιστή της Mercedes-AMG A45, ένα από τα πιο ισχυρά και γρήγορα αυτοκίνητα της κατηγορίας των super premium hatchbacks, ετοιμάζει η Audi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο RS3 εθεάθη στην πίστα του Nurburgring, όπου οι μηχανικοί της Audi Sport πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές εξέλιξης. Το αμάξωμα καλύπτεται από ελαφρύ καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας τις μεγάλες ζάντες με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, το χαμηλό κέντρο βάρους και τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης στις άκρες του διαχύτη.

Το bodykit είναι σπορτίφ και συνάμα διακριτικό, στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί ημιμπάκετ καθίσματα, sport τιμόνι και διακοσμητικά που αναδεικνύουν τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο πεντακύλινδρος 2.5 TFSI κινητήρας, με την απόδοση να κυμαίνεται από 420 έως 450 ίππους και τη ροπή να αγγίζει τα 500 Nm. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο S tronic και σύστημα τετρακίνησης quattro.

Οι επιδόσεις αναμένονται συναρπαστικές, με τον επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Audi Sport, Frank Michl, να κάνει λόγο για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο από πλευράς οδικής συμπεριφοράς.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης