Η ώρα του μικρού crossover της Volkswagen πλησιάζει. Η γερμανική εταιρεία υπόσχεται ένα εντυπωσιακό μοντέλο από άποψη αισθητικής, με πολλές αρετές και πλούσιο εξοπλισμό.

Το νέο T-Cross τοποθετείται κάτω από το T-Roc και απέναντι από το Seat Arona, με το οποίο μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα MQB. Το μήκος του αμαξώματος ξεπερνά οριακά τα 4,10 μέτρα και το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,56 μέτρα, δηλαδή είναι ελαφρώς μικρότερο από αυτό του Golf.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ισχυρίζεται η VW, το μοντέλο θα μας εκπλήξει με τον σπορ σχεδιασμό του, ο οποίος έχει εμπνευστεί από το πρωτότυπο T-Cross Breeze. Το εσωτερικό είναι νεανικό και μοντέρνο, διαθέτοντας οθόνη αφής, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και απεριόριστες λειτουργίες.

Επίσης, διαθέτει συρόμενα πίσω καθίσματα προς όφελος της πρακτικότητας και της ευρυχωρίας. Για την κίνηση, λογικά, θα φροντίζουν οι γνωστοί κινητήρες 1.0 TSI και 1.5 TSI.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα, ωστόσο, δεν αποκλείεται τα αποκαλυπτήρια να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης