Είκοσι χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης Octavia RS, η τσεχική μάρκα είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της κορυφαίας έκδοσης του οικογενειακού sedan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του μοντέλου τροφοδοτείται για πρώτη φορά με ένα plug-in hybrid σύνολο απόδοσης 245 ίππων, συνδυάζοντας εξαιρετικά τις επιδόσεις με την οικονομία καυσίμου και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων.
H νέα Octavia RS iV, όπως ονομάζεται επίσημα, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης.

Στα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda απεικονίζεται τόσο η έκδοση RS iV Grand Coupe όσο και η Sportwagon. Ανάμεσα στα ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνονται η χαρακτηριστική μάσκα σε μαύρο χρώμα, το μπροστινό σπορ μέρος με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες μαύρες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ζάντες αλουμινίου, οι διαχυτές στο εμπρός και πίσω μέρος και τo σπόιλερ στην πόρτα του πορτμπαγκάζ στην έκδοση Grand Coupe και ψηλότερα, στην οροφή στη Sportswagon, υπογραμμίζουν το δυναμικό παρουσιαστικό του αυτοκινήτου

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης