Στην έκθεση του Παρισιού, που ανοίγει τις πύλες της τον Οκτώβριο, η βαυαρική φίρμα θα μας δώσει μια πρώτη γεύση της καινούργιας X2, του έκτου crossover/SUV στη γκάμα της BMW.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε μορφή προ-παραγωγής, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά ένα χρόνο αργότερα. Αποτελεί την coupe εκδοχή της X1 και τοποθετείται κάτω από την X4. Βασίζεται στην πλατφόρμα UKL, διακρίνεται για τη δυναμική εικόνα, την κεκλιμένη οροφή και τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα, όπως αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο θα τροφοδοτείται από τους γνωστούς τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες του ομίλου, με το σύστημα τετρακίνησης xDrive να είναι κατ΄επιλογή. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, προσφέροντας υψηλή απόδοση και οικονομία. Επίσης, θα υπάρξει και έκδοση plug-in hybrid, με την M Performance να έρχεται λίγο αργότερα.

Το εσωτερικό είναι κλασικό BMW, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα, την πολυτέλεια και την άνεση. Ο εξοπλισμός αναμένεται πλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφάλειας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης