Η νέα γενιά του Forester είναι προ των πυλών, με την ιαπωνική φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, πριν από την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Το νέο SUV της Subaru θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία από τις 13 Νοεμβρίου, με το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά να αναμένεται λίγους μήνες μετά. Σε σχέση με την τωρινή γενιά, διαφοροποιείται αισθητικά στο εμπρός τμήμα, έχοντας παράλληλα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό έχουν γίνει αναβαθμίσεις στην ποιότητα των υλικών, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους μεγαλύτερους χώρους. Ο εξοπλισμός του είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας εφαρμογές για smartphones, προηγμένο ηχοσύστημα της harman/kardon, καινούργιο σύστημα πλοήγησης και πολλά ακόμα.

Στην ιαπωνική αγορά θα είναι διαθέσιμο με έναν δίλιτρο boxer κινητήρα 148 ίππων και έναν επίσης 2.0 λίτρων turbo με 280 ίππους, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT. Με τα ίδια μηχανικά σύνολα θα έρθει και στην Ευρώπη, έχοντας όμως διαφορετικές ιπποδυνάμεις, με 170 και 250 ίππους, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες της νέας 4ης γενιάς του Forester

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης