Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς του γαλλικού supermini, έδωσε στη δημοσιότητα η Citroen, μία μόλις ημέρα πριν την πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες περί ριζικής αλλαγής στη σχεδίαση του μοντέλου επιβεβαιώνονται πλήρως, καθώς το C3 ακολουθεί εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από το τωρινό αυτοκίνητο, έχοντας πιο μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Ξεχωρίζουν τα Airbumps στα πλαϊνά των θυρών, τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, η διχρωμία του αμαξώματος και οι νέες ζάντες.

Το C3 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο νεανική εκδοχή του C4 Cactus, με το μήκος να αγγίζει τα 4 μέτρα, το πλάτος το 1,75μ. και το ύψος το 1,47μ. Σημαντικά αυξημένο είναι το μεταξόνιο (2,54 μέτρα), προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας στο εσωτερικό. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 300 λίτρων περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι διαθέσιμο σε εννέα αποχρώσεις και σε τρία διαφορετικά χρώματα οροφής, με την καμπίνα να είναι πλήρως αναβαθμισμένη, περιλαμβάνοντας ψηφιακές οθόνες σε ταμπλό και κονσόλα. Στο αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο και το σύστημα ConnectedCam, το οποίο περιγράφεται από τα ξένα Μέσα ως μια onboard κάμερα που τραβά εικόνα και video.

Αναλυτικές πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο Citroen C3, τις τεχνολογίες που ενσωματώνει και τους κινητήρες, θα δοθούν αύριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης