Παρότι στη βρετανική εταιρεία είχαν προγραμματίσει να παρουσιάσουν επίσημα το νέο SUV Coupe στην έκθεση της Γενεύης, την επόμενη εβδομάδα, διέρρευσαν οι φωτογραφίες του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχέδια της Land Rover χάλασε ισπανική ιστοσελίδα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τις επίσημες φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσει. Το καινούργιο Range Rover Velar είναι ουσιαστικά η coupe εκδοχή του Range Rover Sport και διακρίνεται για το μοντέρνο στιλ, την κομψότητα και τις high-tech τεχνολογίες, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από την F-Pace.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας, Gerry McGovern, πρόκειται για ένα avant-garde Range Rover. Ιδιαίτερα ελκυστικό είναι και το εσωτερικό, συνδυάζοντας την πολυτέλεια, με την άνεση και τις τεχνολογίες. Διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφή του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει οτιδήποτε επιζητούν οδηγός και συνεπιβάτες. Κάτω από το καπό αναμένεται να δούμε τους κινητήρες βενζίνης και diesel της σειράς Ingenium, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και plug-in hybrid έκδοση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης