Αμέσως μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης, η ιαπωνική εταιρεία επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, ώστε να λάβει μέρος στο αντίστοιχο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο ανοίγει τις πύλες τους στα τέλη του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα των μοντέλων παραγωγής αλλά και ορισμένα εντυπωσιακά πρωτότυπα. Το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιαστεί στο Teatro for Dayz, ένα concept που σηματοδοτεί μια νέα κατεύθυνση στην τεχνολογία των κινητών επικοινωνιών και των social media.

Σχεδιασμένο ειδικά για την «ψηφιακή γενιά» της Ιαπωνίας, το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί πηγή ανταλλαγής και μετάδοσης δεδομένων και πληροφοριών στον ψηφιακό κόσμο. Η τεχνολογία mobile connectivity είναι εμφανής ακόμα και στις επενδύσεις των θυρών και των καθισμάτων, με το Teatro for Dayz να είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει από κοντά το 2020 Vision Gran Turismo, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Polyphony Digital Inc., για το video game Gran Turismo 6 του PlayStation. Θα κάνει ντεμπούτο σε ένα νέο κόκκινο χρώμα και με τη χαρακτηριστική μάσκα τύπου V της Nissan, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η εικονική πραγματικότητα μπορεί να μετουσιωθεί σε κανονικό supercar .

Στην έκθεση του Τόκιο θα παρουσιαστούν συνολικά 20 αυτοκίνητα της Nissan, μεταξύ των οποίων το GripZ Concept, αλλά και μια υβριδική έκδοση του X-Trail.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης