Κατά τη διάρκεια της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, οι καταναλωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, τον εξοπλισμό, την σχέση αξίας/τιμής και την ασφάλεια που προσφέρει το εκάστοτε μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Jeep Compass, εκτός απο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αισθητικά, είναι ένα από τα ασφαλή αυτοκίνητα στην κατηγορία του, προσφέροντας τη μέγιστη προστασία σε οδηγό και επιβάτες. Πρόσφατα, ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός Euro NCAP πραγματοποίησε τις καθιερωμένες δοκιμές πρόσκρουσης, απονέμοντας στο SUV την ανώτατη διάκριση 5 αστέρων.

Τα crash test έγιναν βάσει των νέων κριτηρίων που ισχύουν από το 2017 και είναι τα αυστηρότερα στην ιστορία του οργανισμού. Το Compass σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία στις κατηγορίες προστασίας επιβατών και παιδιών και πολύ καλή σε ό,τι αφορά τους πεζούς και τα επικουρικά συστήματα ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική συμβολή στην κατάκτηση των πέντε αστέρων, είχαν τα 70 και πλέον συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, ο κλωβός ασφαλείας που αποτελείται από ατσάλι υψηλής αντοχής σε ποσοστό άνω του 65% και η ενισχυμένη ακαμψία.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Compass

Προστασία ενήλικων επιβατών: 90%
Προστασία παιδιών: 83%
Προστασία πεζών: 64%
Συστήματα ασφαλείας: 59%

Θυμίζουμε ότι, το νέο μοντέλο της Jeep βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων Jeep στην Ελλάδα. Προσφέρεται ως προσθιοκίνητο (FWD) ή τετρακίνητο (4X4), με κινητήρες βενζίνης και diesel, χωρητικότητας από 1.400 κ.εκ. έως 2.000 κ.εκ. 

Ανακαλύψτε το νέο Jeep Compass


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης