Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς supermini της Renault, με τις τιμές να ξεκινούν από 11.860 ευρώ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και από 14.280€ για τις diesel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Clio facelift φέρει νέα φωτιστικά σώματα LED, νέα γρίλια, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα, τέσσερα νέα χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα (Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron, Blanc Nacre) και σχέδια ζαντών. Στο εσωτερικό, αναβαθμίστηκαν τα υλικά, εμπλουτίστηκε ο εξοπλισμός με κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R&Go, το Media Nav Evolution και το Renault R-Link Evolution, προσφέροντας στους χρήστες υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, νέα προσθήκη είναι ο 1.5 diesel απόδοσης 110 ίππων με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η υπόλοιπη γκάμα παραμένει ως έχει, με τον 1.2 TCe βενζίνης των 120 ίππων να είναι πλέον διαθέσιμος με εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο EDC των έξι σχέσεων. Αιχμή του δόρατος παραμένει ο 1.5 dCi (σε δύο εκδόσεις ισχύος με 75 και 90 ίππους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ανανεωμένα Clio και Clio Sport Tourer προσφέρονται με ένα νέο, ιδιαίτερα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που επιτρέπει την απόκτηση ακόμα και χωρίς προκαταβολή, με προνομιακό επιτόκιο 6,5% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα, η δόση είναι μόλις 88 ευρώ τον μήνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης