Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Διαθέσιμο και στην χώρα μας είναι πλέον το ριζικά ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross το οποίο δέχθηκε τις hi-tech πινελιές που θα το τοποθετήσουν ισάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγαλύτερη λοιπόν αλλαγή είναι η οθόνη αφής 8 ιντσών ψηλά στο κέντρο του ταμπλό που αποκτά εύκολη χρήση και πλήρη συνδεσιμότητα, αλλάζοντας στο 100% την μέχρι πρότινος εικόνα της καμπίνας. Φυσικά δεν λείπουν και οι οπτικές εξωτερικές επεμβάσεις, όπως ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και τα νέα φωτιστικά σώματα που δίνουν πιο σύγχρονη υπογραφή στο επιβλητικό SUV.

Το νέο Eclipse Cross διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Invite από 45.900 ευρώ, Intense από 48.000 ευρώ και Instyle Plus από 51.700 ευρώ, ενώ στο τερέν των κινητήρων παρέχεται μόνο μία επιλογή. Αυτή αποτελείται από την Plug-in και με μόνιμη τετρακίνηση έκδοση, δάνειο από το μεγαλύτερο Outlander. Πιο συγκεκριμένα, το Eclipse Cross χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.400κ.εκ. ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία χωρητικότητας 13.8 kWh, ενώ την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο με το σύστημα S-AWC. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τα 188 άλογα την ώρα που μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μέχρι και 45 χλμ.

Μπορεί η τιμή αρχικά να δείχνει τσιμπημένη, όμως από την μία βρίσκεται η πολύ συμφέρουσα αμιγώς ηλεκτρική κίνηση εντός πόλης του μοντέλου που μηδενίζει την κατανάλωση, και από την άλλη είναι η υπερπλήρης λίστα εξοπλισμού από την «βασική» κιόλας έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross γεμάτο βενζίνη και πλήρως φορτισμένο μπορεί να καλύψει μέχρι και 644χλμ. χωρίς καμία στάση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης