Το δημοφιλές sedan της γερμανικής μάρκας αναβαθμίστηκε σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της VW Ελλάδας αναμένεται το επόμενο διάστημα, ωστόσο οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει. Το ανανεωμένο Passat φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φώτα και προβολείς τεχνολογίας LED και νέου σχεδιασμού ζάντες. Επίσης, το όνομα του μοντέλου καλύπτει το μισό τμήμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τελευταίας γενιάς συστήματα infotainment με οθόνες διαστάσεων 6,5″, 8″ και 9,2 ιντσών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλειάδα τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού υπό τον τίτλο IQ. Drive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, τροφοδοτείται από αποδοτικά μηχανικά σύνολα, όπως τον 1.5 TSI των 150 ίππων, τον δίλιτρο TSI με τους 190 ίππους και τους diesel απόδοσης από 120 έως 190 ίππων. Στην κορυφή βρίσκεται η plug-in hybrid έκδοση GTE, η οποία προσφέρει κίνηση αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια για 56 χιλιόμετρα.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη των υποψηφίων αγοραστών, από την πλούσια Elegance και την ιδανική για εταιρικούς χρήστες Executive έως τη σπορ R-Line, η οποία διαθέτει και τετρακίνηση. Οι τιμές ξεκινούν από τα 27.300 ευρώ και φθάνουν έως τα 40.510 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης