Μπορεί να βιώνουμε σε μέγιστο βαθμό την οικονομική κρίση, αλλά, όπως φαίνεται, οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων αποφάσισαν να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στη μία και μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού αεροδρομίου.

Στην έκθεση με την ονομασία «Αυτοκίνηση» θα δώσουν το «παρών» σχεδόν όλες οι εταιρείες με μοντέλα που ανταποκρίνονται στην ελληνική πραγματικότητα. Επίσης, η θεματολογία της έκθεσης θα περιλαμβάνει μία σειρά από πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι θα πραγματοποιηθεί «ζωντανό» crash test σε συνεργασία με το ΕΜΠ, ενώ θα γίνει επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ. Επίσης, θα υπάρξουν και test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες σε όλα τα μοντέλα της αρεσκείας τους. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ, με τους φοιτητές, τους ανέργους και τα συνοδευόμενα παιδιά να πληρώνουν 3,5 ευρώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης