Το δημοφιλές crossover της ιταλικής φίρμας είναι πιο ελκυστικό από ποτέ, χάρη στο νέο πρόγραμμα της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500Χ  θα προσφέρεται μέχρι το τέλος Μαρτίου με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank και τιμές που ξεκινούν από 16.900 ευρώ. Η ελάχιστη προκαταβολή ορίστηκε στο 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια εξόφλησης είναι 48 μήνες.

Φυσικά, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τους νέους αποδοτικούς κινητήρες της σειράς Turbo Firefly, το πλέον πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT χωρίς επιπλέον χρέωση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδόσεις του 500X φέρουν στον βασικό εξοπλισμό τα συστήματα «Traffic Sign Recognition», «Speed Advisor» και «Lane Assist», ενώ η έκδοση Cross εφοδιάζεται επιπλέον με «Safety Distance Manager», αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, «Blind Spot Alert» και «Autonomous Emergency Brake». Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα πολυμέσων U Connect με την οθόνη HD και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android AutoTM.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του 500Χ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης