Φρεσκαρισμένο αισθητικά, με αναβαθμισμένο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό και νέα σπορ έκδοση, το Civic συνεχίζει δυναμικά την εμπορική του πορεία στην αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν από 16.640 ευρώ, με το όφελος της απόσυρσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Civic φέρει νέους προφυλακτήρες και προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή σε μαύρη απόχρωση και πίσω φώτα LED. Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκαν νέες ταπετσαρίες, επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές και πίνακας ελέγχου σε μαύρο μεταλλικό.

Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων Honda Connect, με οθόνη αφής 7 ιντσών, λειτουργικό Android 4.0.4 και πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως Internet Radio, Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας. Στα στάνταρ είναι και το σύστημα City Brake Active, το οποίο σκανάρει το δρόμο μέσω ραντάρ και φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο όταν ανιχνεύσει πιθανό κίνδυνο σύγκρουσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό υπάρχουν δύο αποδοτικοί κινητήρες, ο 1.4 i-VTEC απόδοσης 100 ίππων και 127 Nm ροπής και ο 1.6 i-DTEC diesel με τους 120 ίππους και τα 300 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ECO Assist, Idle Stop και Hill Start Assist, με τον πετρελαιοκινητήρα να έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 94 γρ./χλμ.

Αναλυτικά οι εκδόσεις και οι τιμές (με απόσυρση)

Civic 1.4 i-VTEC Comfort: 16.640 ευρώ
Civic 1.4 i-VTEC Elegance: 17.790 ευρώ
Civic 1.6 i-DTEC Comfort: 21.670 ευρώ
Civic 1.6 i-DTEC Elegance: 23.270 ευρώ
Civic 1.6 i-DTEC Sport: 24.520 ευρώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης