Τα πρώτα σχέδια του Hyundai Motor Studio, ενός εκπληκτικού αρχιτεκτονικού οικοδομήματος το οποίο θα είναι ανοικτό στο κοινό, αποκάλυψε η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα κατασκευάζεται στο Goyang της Νότιας Κορέας, λίγο έξω από τη Σεούλ, και φιλοδοξεί να μετατραπεί στο μεγαλύτερο πολιτιστικό οικοδόμημα, μια εστία πολιτισμού όπου οι πελάτες της εταιρείας και οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αυτοκινητιστική κουλτούρα που εκπροσωπεί η Hyundai.

Τα εγκαίνια του Hyundai Motor Studio θα γίνουν στις αρχές του 2017. Τη δημιουργία έχει αναλάβει το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο DMAA (Delugan Meissl Associated Architects) της Αυστρίας και η κεντρική ιδέα είναι το «σχήμα του ουρανού». Η συνολική επιφάνεια που καλύπτει είναι 16.719 τ.μ., αποτελείται από 14 ορόφους (εννέα υπέργειους και τέσσερις υπογείους), φιλοξενώντας εκθεσιακές ζώνες, θεματικές οδηγικές εμπειρίες, κέντρα παροχής υπηρεσιών, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επίκεντρο του χώρου θα είναι η διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Η Hyundai σκοπεύει να κατασκευάσει αντίστοιχα συγκροτήματα σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, κάνοντας πραγματικότητα το όραμά της να γίνει «ισόβιος» συνεργάτης στον εμπλουτισμό της ζωής των πελατών. Να σημειώσουμε πως ο κορεατικός κολοσσός έχει ήδη δημιουργήσει δύο αντίστοιχα πολιτιστικά κτήρια στη Σεούλ (2014) και τη Μόσχα (2015).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης