Μετά το teaser video και την ανακοίνωση για ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ, η Nissan αποκάλυψε ότι σημείωσε την ταχύτερη πλαγιολίσθηση που έχει καταγραφεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδηγώντας ένα ειδικά ρυθμισμένο GT-R Nismo, ο δεξιοτέχνης Masato Kawabata ντρίφταρε με ταχύτητα 304,96 χλμ./ώρα, γράφοντας το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ο πρωταθλητής του drift και κάτοχος του τίτλου Japanese Drifting Series πλαγιολίσθησε με αυτήν την εξωπραγματική ταχύτητα σε γωνία 30 μοιρών.

Το εγχείρημα έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fujairah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και πιο συγκεκριμένα στον διάδρομο προσγείωσης μήκους 3 χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο έχει τροποποιηθεί από την GReddy Trust, αποδίδει 1.380 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογής της περιοχής δεν ήταν τυχαία, καθώς τα εμβληματικά supercars όπως το GT-R και η φίρμα Nismo είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη Μέση Ανατολή, ενθουσιάζοντας τους πελάτες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Nissan Middle East, Samir Cherfan, αυτή ήταν η πέμπτη φορά που η εταιρεία πετυχαίνει ρεκόρ στα ΗΑΕ.

Αναμένουμε με ανυπομονησία το σχετικό video

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης