Τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να περιηγηθούν στις ιστορικές εγκαταστάσεις της γερμανικής φίρμας, στο Rodgau-Dudenhofen, θα έχουν οι φίλοι, οπαδοί και εργαζόμενοι της Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της επετείου για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, το κέντρο δοκιμών και εξέλιξης της μάρκας, θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό, με την εταιρεία να αναμένει μέχρι 20.000 επισκέπτες. Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων διάσημοι αθλητές, πολιτικοί και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στην έκταση των 2,8 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ξεχωριστή στιγμή θα είναι η στάση του Klassik Tour Kronberg στις εγκαταστάσεις, με οδηγό τον CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Οι εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Το κέντρο δράσης θα είναι το νέο τμήμα ελέγχου πλαγιολίσθησης (Skid Pad) που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η κεντρική σκηνή και το catering θα βρίσκονται εκεί, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθούν πολλές δραστηριότητες. Το ράλι κλασικών αυτοκινήτων, Klassik Tour Kronberg, σταματά στο Rodgau-Dudenhofen για πρώτη φορά, όπου θα ολοκληρώσει δύο ειδικές διαδρομές στις εγκαταστάσεις δοκιμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαγγελματίες οδηγοί θα κάνουν επίδειξη με τα GTC OPC, ADAM R2 και Astra, με τους επισκέπτες να έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στο Hockenheimring. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει ενεργά στον ειδικό χώρο της BVB, έκτασης 700 τ.μ. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Borussia Dortmund, εταίρος της Opel, προσφέρει στους νεαρούς φίλους της Opel διαγωνισμούς και παιχνίδια δεξιοτεχνίας, από ποδόσφαιρο και γκολφ μέχρι κυνήγι και μίνι αγώνες με ADAM. Για τους ανερχόμενους οδηγούς δοκιμών, η ομάδα του Dudenhofen αναπαρήγαγε μερικές από τις πιο συναρπαστικές δοκιμές σε μικρότερη κλίμακα. Όσοι ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις δοκιμασίες θα λάβουν έγκυρο πιστοποιητικό αναγνωρισμένου οδηγού δοκιμών. Τέλος, οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων θα θαυμάσουν περισσότερα από 200 αυτοκίνητα όλων των δεκαετιών.

Η δράση θα συνεχιστεί στην πίστα δοκιμών, με την Opel να ανοίγει το circuit για να δουν όλοι πως δοκιμάζονται όλα μοντέλα. Το παρόν θα δώσει και η πυροσβεστική υπηρεσία του Rodgau-Dudenhofen κάνοντας το δικό της σόου. Στα εργαστήρια, πρωτότυπα και concept cars θα αποκαλυφθούν στο κοινό, ενώ 150 αυτοκίνητα θα δίνει διαθέσιμα για test drive.  Επίσης θα εκτίθενται πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα Opel καθώς και μία μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων προς πώληση σε ελκυστικές τιμές και όρους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης