Η γαλλική φίρμα πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά, εγκαινιάζοντας την πρώτη έκθεση στην Ευρώπη, αφιερωμένη στα ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάστημα δεν βρίσκεται σε κάποια από τις πόλεις της Γαλλίας, αλλά στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με βάση την ηλεκτρική ενέργεια και διακρίνεται για τις high tech τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Το «Renault Electric Vehicle Experience Center» υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία σε όσους το επισκεφθούν, με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι ενημερώνει τους πελάτες για οτιδήποτε αφορά την ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάζουμε αυτό το κατάστημα, μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τον κόσμο στην ηλεκτροκίνηση. Ως ο πρώτος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, αυτό το πρωτότυπο store θα βοηθήσει ώστε το κοινό να κατανοήσει τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων», τόνισε ο επικεφαλής ηλεκτρικών οχημάτων του Groupe Renault, Gilles Normand.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης