Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας του ολοκαίνουριου αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Έχει από τα πιο εξελιγμένα συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C40 Recharge είναι διαθέσιμο online από τη σελίδα volvocars.com σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δέχεται ηλεκτρονικά τις παραγγελίες για το αυτοκίνητο από τις αγορές της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Όσο για τις τιμές, στην Ολλανδία ξεκινούν από 57.995 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Volvo, σταδιακά θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Στην παραγωγή, το C40 Recharge θα μπει το φθινόπωρο, με την κατασκευή να γίνεται στο εργοστάσιο της Γάνδης στο Βέλγιο, δίπλα από το XC40 Recharge.

 

420 χιλιόμετρα αυτονομίας

To C40 Recharge τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα- και μια μπαταρία χωρητικότητας 78kWh, η οποία μπορεί να φορτιστεί έως το 80% σε περίπου 40 λεπτά. Η εκτιμώμενη αυτονομία του αυτοκινήτου είναι γύρω στα 420 χιλιόμετρα, τιμή που θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς θα γίνονται ασύρματες αναβαθμίσεις στο λογισμικό.

Το σύστημα infotainment είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Εξελιγμένο σε συνεργασία με την Google, βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Android. Προσφέρει στους καταναλωτές όλες τις εφαρμογές και ενσωματωμένες υπηρεσίες όπως το Google Maps, το Google Assistant και το Google Play Store.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλύφθηκε το νέο ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge

Λειτουργικό Android με υπηρεσίες της Google για όλα τα Volvo

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης