Η νέα γενιά του μεγάλου SUV της Volkswagen είναι και επίσημα διαθέσιμη προς παραγγελία στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 77.700 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Touareg τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας VW, προσφέρεται σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα (Atmosphere, Elegance και R-Line) και με έναν V6 πετρελαιοκινητήρα – σε πρώτη φάση. Αργότερα, θα έρθει ένας V6 βενζίνης με 340 ίππους και ο V8 4.0 diesel απόδοσης 421 ίππων. Όλοι, συνδυάζονται με τετρακίνηση 4Motion και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων «Innovision Cockpit» 12 ιντσών, το σύστημα infotainment Discover Premium με οθόνη 15΄΄ και πλειάδα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, όπως το «Night Vision», που αναγνωρίζει ανθρώπους ή ζώα στο σκοτάδι, το σύστημα υποβοήθησης ελέγχου εμπρός διασταυρούμενης κυκλοφορίας «Intersection Assist», προβολείς IQ.Light – LED matrix, οθόνη Head-up Display στο παρμπρίζ και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο V6 3.0 TDI είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 231 και 286 ίππους και οι τιμές εκκίνησης ορίστηκαν στα 77.700 και 84.000€, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το κορυφαίο VW της ιστορίας


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης