Του Λουκά Παπαλάμπρου

To 2020 θα είναι μία συναρπαστική χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς θα λανσαριστεί στην αγορά ένας μεγάλος αριθμός αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατασκευαστές έχουν προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα εποχή, με την ηλεκτροκίνηση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα στα οχήματα που θα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους είναι και το DS 3 Crossback E-Tense, ένα προηγμένο τεχνολογικά και απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον συμπαγές SUV.

Όπως ανακοίνωσε η DS, τα βιβλία παραγγελιών έχουν ανοίξει σε ορισμένες αγορές της Ευρώπης. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση και να λάβουν προτεραιότητα κατά τη διαδικασία των παραδόσεων στις αρχές του 2020. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DS 3 Crossback E-Tense είναι διαθέσιμο αρχικά σε Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στις 32.350 λίρες και στα 43.190 ευρώ, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι, το γαλλικό premium SUV τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων που λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 50kWh. Σύμφωνα με το πρότυπο WLTP η αυτονομία ξεπερνά τα 320 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες.

Για να φορτίσουν οι μπαταρίες από απλό οικιακό δίκτυο απαιτούνται πάνω από πέντε ώρες. Με τη χρήση ταχυφορτιστή 100 kW ο χρόνος για το 80% της χωρητικότητας της ενέργειας μειώνεται στα 30 λεπτά.  

Δείτε εδώ τις εκδόσεις του DS 3 Crossback στην Ελλάδα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης