Το εντυπωσιακό supercar της αμερικανικής φίρμας είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας FordGT.com, με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τα γούστα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η διαδικτυακή διαδικασία του πρώτου γύρου υποβολής αιτήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι τις 12 Μαΐου. Οι παραγγελίες αφορούν μόνο τα δύο πρώτα χρόνια παραγωγής, δηλαδή 250 μονάδες ετησίως, με τη Ford να κάνει την τελική επιλογή των κατόχων. 

Οι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να προσδιορίσουν το κατάστημα FordStore από το οποίο επιθυμούν να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους και, εάν το αίτημά τους εγκριθεί, θα ολοκληρώσουν την αγορά με τη βοήθεια της νέας υπηρεσίας Ford GT Concierge. Στη συνέχεια θα έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία και θα βιώνουν μία εξατομικευμένη εμπειρία -όχι μόνο κατά την παραγγελία και παράδοση του οχήματος, αλλά και για όσο διάστημα βρίσκεται στην ιδιοκτησία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει έναν διαμορφωτή (configurator) που προσφέρει στους πελάτες μια πρώτη ευκαιρία να δημιουργήσουν το GT των ονείρων τους και να μοιραστούν την επιλογή τους με τους φίλους τους στα social media. Ο διαμορφωτής περιλαμβάνει μία γκάμα εξωτερικών χρωματικών συνδυασμών, ζαντών, υλικών κατασκευής και λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες επιλογές του εσωτερικού.

Πατήστε εδώ και ονειρευτείτε


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης