Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μετά την έκθεση στη Σανγκάη που πραγματοποιήθηκε κανονικά με επισκέπτες, ήρθε η σειρά των διοργανωτών του Chicago Auto Show να ανακοινώσουν πως και το δικό τους σαλόνι θα διεξαχθεί με κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στα εμβόλια, η κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά και στον χώρο της αυτοκίνησης, με το Σικάγο να επιβεβαιώνει επίσημα πως η φετινή έκθεση θα ανοίξει τις πύλες στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του ίδιου μήνα.

Οι μέρες είναι σαφώς λιγότερες σε σχέση με αυτές της προ Covid εποχής, ωστόσο το βασικότερο είναι πως οι εκθέτες θα στήσουν εκ νέου τα περίπτερά τους και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς.

Το σαλόνι θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο McCormick Place, έχοντας νέα μορφή – περίπτερα μέσα και έξω από το κέντρο και με μεγάλες αποστάσεις για λόγους ασφαλείας. Επίσης θα σχεδιαστούν διαδρομές για test drives και διάφορες εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και αυστηρό πρόγραμμα εισόδου των επισκεπτών. Όσο για τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό.

Ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο να αρχίσουν σιγά σιγά να διοργανώνονται εκθέσεις αυτοκινήτων και στην Ευρώπη. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα εμβολιασμού και το λεγόμενο «τείχος ανοσίας» που επιθυμεί να δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης