Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από τις διαρροές και λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, η κορεατική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες της νέας γενιάς του μικρομεσαίου SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Sorento έχει διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, προβάλλοντας έναν δυναμισμό και μια κομψότητα. Το τετραγωνισμένο πίσω σχήμα εντυπωσιάζει, με την οροφή να έχει μεγαλύτερη κλίση και τα διπλά φώτα κάθετη σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα LED φώτα και το πλέγμα στη μάσκα, το μεταλλικό πλαίσιο στις πόρτες, οι μεγάλες ζάντες, οι χρωμιωμένες ποδιές, η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και οι όμορφα σχεδιασμένες απολήξεις της εξάτμισης ολοκληρώνουν την εμφάνιση του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, μπορούν να φιλοξενηθούν έως επτά επιβάτες χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων. Η κονσόλα έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, περιλαμβάνοντας μία μεγάλη οθόνη αφής 10,25 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3΄΄. Οι οθόνες ενώνονται μεταξύ τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Mercedes, δημιουργώντας ένα high tech αποτέλεσμα.

Οι αεραγωγοί είναι χαμηλότερα τοποθετημένοι και συγκεκριμένα αριστερά και δεξιά του συστήματος κλιματισμού. Στην κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα απεικονίζονται δύο περιστροφικοί επιλογείς. Ο μεγαλύτερος αναλαμβάνει τον ρόλο της λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου και ο μικρότερος κάποιες ρυθμίσεις οδήγησης.

Οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητα υλικά και η συναρμογή είναι κορυφαία, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sorento, τους κινητήρες και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα ανακοινωθούν στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης