Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi θα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα σε ειδική εκδήλωση στις Βρυξέλλες, στις 30 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρόσφατα γεγονότα ωστόσο, με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του επικεφαλής της εταιρείας, Rupert Stadler, ανάγκασαν τη γερμανική φίρμα να αναβάλει επ’ αόριστον την παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Η Audi αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως η εκδήλωση αναβάλλεται για οργανωτικούς λόγους. Πιθανότατα, το ντεμπούτο του E-Tron να γίνει εκτός Ευρώπης και αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με τον πρώην CEO. Θυμίζουμε ότι ο Rupert Stadler συνελήφθη στις 18 Ιουνίου έπειτα από εντολή της εισαγγελίας του Μονάχου και προφυλακίστηκε χωρίς να έχει τη δυνατότητα αποφυλάκισης με χρηματική εγγύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται ύποπτος σχετικά με το σκάνδαλο «dieselgate» και σύμφωνα με τον εισαγγελέα θα μπορούσε να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία που συνδέονται με τα παράνομα λογισμικά και το σκάνδαλο ρύπων, ακόμη και να επηρεάσει τους μάρτυρες.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και του προέδρου της μάρκας ανέλαβε προσωρινά ο Bram Schot.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης