Λόγω του νέου κύκλου δοκιμών «Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure» ή WLTP όπως είναι ευρέως γνωστό και των αυστηρότερων προδιαγραφών που θα ισχύσουν από την 1η Σεπτεμβρίου, η MINI προχωρά στην αναβάθμιση των μοντέλων της γκάμας της.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις θα εφοδιάζονται με νέο φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων, καλύπτοντας πλήρως το πρότυπο Euro 6d-TEMP. Επιπλέον, τα Clubman και Countryman θα φέρουν αναβαθμισμένους βενζινοκινητήρες τεχνολογίας Twin Power Turbo και αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως, οι diesel εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων συμμορφώνονται ήδη με το πρότυπο Euro 6d-TEMP, περιλαμβάνοντας εκτός από φίλτρο σωματιδίων, καταλύτη αποθήκευσης οξειδίων του αζώτου (NOX) και καταλυτικό μετατροπέα SCR με ειδικό ψεκασμό ουρίας (AdBlue) για αποτελεσματική μείωση των οξειδίων του αζώτου.

Επίσης, εμπλουτίζεται ο στάνταρ εξοπλισμός των Clubman και Countryman με το σύστημα αυτόματου ελέγχου φώτων πορείας, ενώ το πρώτο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και με το πακέτο «Connectivity Package», το οποίο περιλαμβάνει το Connected Navigation Plus σε συνδυασμό με το MINI Touch Controller, οθόνη 8,8 ιντσών και προηγμένο ηχοσύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης