Το εμβληματικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας ανανεώθηκε σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να λανσαριστεί στις αγορές, με την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη να έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 11η γενιά του Corolla θα έρθει τους επόμενους μήνες στη γηραιά ήπειρο έχοντας πιο μοντέρνα εμφάνιση, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα γρίλια στη μάσκα, τα LED φώτα, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, τις ζάντες 16 και 17 ιντσών, καθώς και τα τρία καινούργια χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα (Platinum Bronze, Tokyo Red και Earth Bronze).

Στην καμπίνα συναντάμε κάποιες αλλαγές στις επενδύσεις, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει πλέον το πακέτο Toyota Safety Sense, αυξάνοντας τα επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Οι Ιάπωνες τοποθέτησαν τα συστήματα Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Road Sign Assist και Automatic High Beam.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία δεν ανέφερε κάτι σχετικά με τους κινητήρες, κάτι που σημαίνει ότι οι γνωστοί 1,33 λίτρου απόδοσης 99 ίππων και 1,4 diesel απόδοσης 90 ίππων παραμένουν ως έχουν. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δούμε στην γκάμα τον νέο 1.2 Turbo με τους 115 ίππους.

Για να δείτε όλα τα μοντέλα Toyota και τις εκδόσεις πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης