Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην αγορά, το γαλλικό supermini αναβαθμίστηκε αισθητικά, εμπλουτίστηκε τεχνολογικά και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, το C3 φέρει ανασχεδιασμένη γρίλια και φώτα, οι ζάντες 16 και 17 ιντσών είναι καινούριες, όπως και τα airbumps στο πλάι των θυρών. Η γκάμα των χρωμάτων έχει εμπλουτιστεί με νέες αποχρώσεις και ιδιαίτερα σχέδια στην οροφή.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 97 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, εξατομικεύοντας το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν τα καθίσματα Advanced Comfort Seats προσφέροντας εξαιρετική άνεση και στήριξη στο σώμα οδηγού και συνοδηγού. Για τις επενδύσεις των επιφανειών υπάρχουν πλέον δύο νέες επιλογές (Techwood και Emerald), ενώ η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων έχει επιπλέον λειτουργίες και αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Στον τομέα της ασφάλειας, η γαλλική φίρμα πρόσθεσε στον εξοπλισμό 11 συστήματα υποβοήθησης, όπως το αυτόματο φρενάρισμα, τους αισθητήρες παρκαρίσματος, την κάμερα οπισθοπορείας, την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και το cruise control.

Για την κίνηση φροντίζει ο τρικύλινδρος 1.2 Puretech των 83 ίππων με το μηχανικό πεντάρι κιβώτιο, ο αντίστοιχος 1.200άρης με τους 110 ίππους και το εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, καθώς και ο 1.5 BlueHDi 100.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Citroen C3 θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης