Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Kuga εκτελεί η εταιρεία Ford Motor Hellas, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ενέργεια αφορά σε 257 αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης 1.600 κ.εκ. και 2.0 diesel, που παρήχθησαν από 17/7/2012 μέχρι 19/06/2014. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, σε περίπτωση σύγκρουσης και μετά από ενεργοποίηση του προεντατήρα της μπροστινής ζώνης ασφαλείας, ενδέχεται το μονωτικό υλικό στο εσωτερικό τμήμα επένδυσης της μεσαίας κολόνας Β να εκτεθεί σε πηγή θερμότητας, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάφλεξή του και να προκαλέσει πυρκαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν προσωπικά, μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το ∆ίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης