Πρόγραμμα ανάκλησης επιβατικών αυτοκινήτων GLC και C-Class παραγωγής ετών 2017 και 2018, εκτελεί η εταιρεία Mercedes-Benz ΕΛΛΑΣ. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, από την ανάκληση επηρεάζονται 452 μονάδες των παραπάνω μοντέλων.

Λόγω εσφαλμένης επεξεργασίας των σημάτων, ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά η κατάσταση του αερόσακου συνοδηγού που προβάλλεται στην κεντρική κονσόλα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορεί να ενημερωθεί ο οδηγός για την πραγματική κατάσταση ενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού και, κατά συνέπεια, να αντιδράσει κατάλληλα σε πιθανή εσφαλμένη αναγνώριση κατειλημμένου καθίσματος. Εξαιτίας αυτού θα μπορούσε να αυξηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού για τον συνοδηγό σε περίπτωση ατυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να ενημερωθεί το λογισμικό του εγκεφάλου Audio 20, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 2112111597.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης