Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων τύπου Polo, εκτελεί η εταιρεία Kosmocar AE, γενικός εισαγωγέας της VW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ανάκληση αφορά σε 4.020 μονάδες του Polo παραγωγής μετά τις 29 Οκτωβρίου του 2016. Σύμφωνα με την Volkswagen, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, υπάρχει το ενδεχόμενο, όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κατά την οδήγηση, να απασφαλιστεί ακούσια η ζώνη της αριστερής πίσω θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, για λόγους ασφαλείας, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον η μεσαία πίσω θέση έως την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών μέτρων, για την οποία θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση των ιδιοκτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης