Στην ανάκληση των μοντέλων Cruze και Orlando, προχωρά η εταιρεία Chevellas A.E., γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Chevrolet, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας, λόγω πιθανής διαρροής φρένων.

Η ανάκληση αφορά 2.428 Cruze, με ημερομηνία κατασκευής από 13/10/2008 έως 24/05/2011 και με αριθμούς πλαισίου από 9Κ104352 έως CK512697. Επίσης, 55 Οrlando με ημερομηνία κατασκευής από 19/10/2010 έως 24/05/2011 και με αριθμούς πλαισίου από BΚ001240 έως CK512693. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα παραπάνω μοντέλα, ενδέχεται να παρατηρηθεί αυξημένη απόσταση πέδησης και μειωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης, εξαιτίας πιθανής διαρροής υγρών φρένων από τον εμπρόσθιο σωλήνα φρένων. Ο οδηγός ενδέχεται να παρατηρήσει διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος ή/και ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε, όταν υπάρξει επάρκεια ανταλλακτικών και μετά από νεότερη ειδοποίηση, να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet για να γίνει αντικατάσταση του εμπρόσθιου σωλήνα φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεσοδιάστημα και στην περίπτωση που κάποιος καταναλωτής διαπιστώσει αυξημένη απόσταση πέδησης ή/και αυξημένη διαδρομή του πεντάλ φρένου ή/και διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος ή/και ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων, παρακαλούμε όπως επισκεφθεί άμεσα έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Chevrolet της περιοχής του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210-773460.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης