Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχουν αυτοκινήτων Octavia II και Superb II εκτελεί η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ενέργεια αφορά σε 186 οχήματα, παραγωγής από 2004 έως 2013. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπερφορτωθεί θερμομηχανικά ο εγκέφαλος ABS/ESP και να προκληθεί διακοπή της σύνδεσης γείωσης. Αυτό οδηγεί στη διακοπή λειτουργίας του συστήματος ABS/ESP, το οποίο δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τη σταθεροποίηση του οχήματος σε οριακές καταστάσεις δυναμικής οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Skoda της εταιρείας KOSMOCAR AE για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Škoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης