Στην ανάκληση του μικρότερου μοντέλου της γκάμας της, προχωρά η Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 103 οχήματα, παραγωγής από 20 Ιουνίου 2013 έως 27 Αυγούστου 2013, στα οποία λόγω κατασκευαστικής ατέλειας στο βάκτρο του μπροστινού αμορτισέρ, είναι πιθανό, υπό συγκεκριμένες οδηγικές συνθήκες, να υπάρξει θραύση του βάκτρου. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο απώλειας έλεγχου του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τo συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Τoyota Ελλάς, στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης