Στην ανάκληση του μοντέλου C4 Cactus προχωρά η Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Citroen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά σε 489 οχήματα, με αριθμούς πλαισίου από VF70PHMZAEE500162 έως VF70PHNZBGE500363, παραγωγής από 12 Μαρτίου 2014 έως 8 Σεπτεμβρίου 2015. Στα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει πιθανότητα η στερέωση της βάσης ασφάλειας του καπό κινητήρα να μην είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Citroen, για να τοποθετηθεί συμπληρωματική ενίσχυση στο εν λόγω σημείο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, θα χρειαστεί αντικατάσταση του καπό.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στο τηλέφωνο 210 6700364.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης