Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έχει φθάσει η ώρα για το προγραμματισμένο service. Δεν έχεις όμως το χρόνο για να πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Χρειάζεσαι μια άμεση και εύκολη λύση. Ποια όμως είναι αυτή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται «Pick Up & Drop» και την παρέχει η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. σε συνεργασία με τη Europ Assistance. Αφορά μόνο το συνεργείο της εταιρείας στην Αθήνα και όλη η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται ως εξής, αφού πρώτα έχεις κλείσει ραντεβού για τη συντήρηση του οχήματός σου:

• Έμπειρος οδηγός της Europ Assistance, πιστοποιημένος covid-free, έρχεται στον χώρο σας για την παραλαβή του δικού σας Nissan, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Ο οδηγός φωτογραφίζει και καταγράφει λεπτομερώς την κατάσταση και τα στοιχεία του οχήματος, σε ειδική online εφαρμογή (application).

• O πελάτης, μέσω του κινητού του, λαμβάνει ενημερώσεις για όλα τα στάδια της διαδικασίας (παραλαβή, παράδοση στο συνεργείο, παράδοση του οχήματος κ.α.)

• Κατά την άφιξη του οχήματος στο συνεργείο, λαμβάνονται εκ νέου φωτογραφίες και όλα τα προβλεπόμενα  μέτρα υγιεινής / ασφάλειας.

• Με το πέρας των εργασιών, παραλαμβάνεται το όχημα από τον οδηγό με αντίστοιχες διαδικασίες και ξεκινά η επιστροφή στον κάτοχό του.

• Κατά την παράδοση του οχήματος στον κάτοχο / ιδιοκτήτη του, γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίηση και λαμβάνονται εκ νέου όλα τα σχετικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Όλα γίνονται εύκολα και κυρίως γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, με ένα πακέτο οδηγιών και συστάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τη Nissan Europe, η ελληνική εταιρεία πλαισιώνει με άριστο τρόπο το «πλέγμα» ασφαλείας για το σύνολο των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της, σε όλη την επικρατεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  την υπηρεσία Pick Up & Drop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 34 79 700 για το συνεργείο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Αθηνών 169.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε θα έρθει το νέο Nissan X-Trail;

Νέα «πολεμική» έκδοση για το Nissan GT-R Nismo

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης