Στο μέλλον, η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα θα εξαλείψει την ανάγκη για οδηγούς. Τα επόμενα οχήματα δεν θα χρειάζονται κάποιον πίσω από το τιμόνι για τα χειριστεί. Τα λογισμικά, οι κάμερες και οι αισθητήρες θα αναλάβουν τον ρόλο του οδηγού.

Όπως υποστηρίζει η Hyundai, σύντομα, τα αυτόνομα επιβατικά αυτοκίνητα θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητά μας. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας «Style Set Free», η κορεατική μάρκα είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις καμπίνες της επόμενης μέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου, η Hyundai θα μας δείξει κάτι πρωτοποριακό. Ένα εσωτερικό που δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Μία εξατομικευμένη καμπίνα διαβίωσης, ένα προσωπικό χώρο όπου οι επιβάτες θα μπορούν να χαλαρώσουν, να εργαστούν και να απασχοληθούν δημιουργικά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα τους μεταφέρει από τον έναν προορισμό στον άλλο, και αυτοί θα είναι πλήρως διασυνδεμένοι, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης