Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και ορισμένα χαρακτηριστικά του νέου Sprinter, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2018 και να λανσαριστεί στις αγορές το καλοκαίρι, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες αφορούν στο εσωτερικό του δημοφιλούς επαγγελματικού μοντέλου. Όπως βλέπουμε, το ταμπλό υιοθετεί τη φιλοσοφία των επιβατικών οχημάτων, διαθέτοντας σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη αφής, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και πίνακα οργάνων με οθόνη TFT.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πληθώρα θηκών για μικρά και μεγάλα αντικείμενα, έγγραφα και ντοσιέ, δύο θύρες USB και δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω WiFi hotspot. Επίσης, περιλαμβάνει το Mercedes PRO, προβάλλοντας πληροφορίες για το καύσιμο, τα διαστήματα service, τις διαδρομές, το φορτίο και την κατάσταση του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Sprinter θα προσφέρεται σε μία ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των επαγγελματιών όσον αφορά στα αμαξώματα, το μεταξόνιο και το ωφέλιμο φορτίο, αξιοποιώντας άριστα τους διαθέσιμους χώρους.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, από το 2019 θα δούμε και την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου με την ονομασία eSprinter.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης