Η ιαπωνική φίρμα αλλάζει ριζικά τη σχεδιαστική φιλοσοφία στα νέα μοντέλα της και υιοθετεί προηγμένες τεχνολογίες, παρουσιάζοντας ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού, η Mitsubishi θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σε μορφή πρωτότυπου, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των SUV και διακρίνεται για τα σπορ χαρακτηριστικά, τη μοντέρνα εμφάνιση και το προηγμένο υβριδικό σύστημα plug-in.  

Το GT-PHEV έχει σχεδιαστεί με βάση το «Dynamic Shield», έχοντας ιδιαίτερα αιχμηρές γραμμές στο αμάξωμα, μεγάλους τροχούς, μικρές γυάλινες επιφάνειες, επίπεδη οροφή και φουτουριστικά φώτα. Εντύπωση κάνουν οι κάμερες οι οποίες αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς καθρέπτες και η απουσία χειρολαβών από τις πόρτες. Εφοδιάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης και έναν βενζινοκινητήρα που υποστηρίζει το σύστημα PHEV. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο μπορεί να καλύψει απόσταση 120 χιλιομέτρων μόνο με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 1.200 χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον εξοπλισμό δεν λείπει το σύστημα τετρακίνησης S-AWC (Super All Wheels Control), με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας να είναι απεριόριστες. Φέρει high tech σύστημα πολυμέσων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του οχήματος εύκολα και γρήγορα, αισθητήρες και κάμερες που σαρώνουν τον περιβάλλοντα χώρο και πολλά ακόμα.

Για να δείτε όλα τα μοντέλα της Mitsubishi πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης